Què és?

Un esdeveniment amb més de 25 anys d’història

La Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on distingim les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials. Premiar-les, compartir-les i fer-les públiques és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot.

Saps que poden optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial totes aquelles empreses i persones emprenedores de Catalunya que durant el 2021 hagin destacat en algun dels camps que reconeixem? Estem segurs que et mereixes un premi!

El lema de l’última #NitCecot

L’última Nit de l’Empresari va tenir lloc el passat 9 de novembre del 2021 a Terrassa. El lema d’aquella edició va ser “Ultra trail empresarial” i pretenia tractar la dura cursa d’obstacles, que podríem arribar a definir com una ultra trail empresarial que han viscut les empreses durant els mesos de pandèmia. 

La nit de l’empresari
any a any

Fes un repàs de les empreses, entitats, institucions i personalitats guardonades a les 24 edicions dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

La nit en xifres

Assistents

%

Empresaris/àries

%

Directius/ves d'empreses

%

Representants polítics

%

Organitzacions socials i financeres

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.