què és?

UN ESDEVENIMENT AMB més de 25 ANYS D’HISTÒRIA

La Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on distingim les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials. Premiar-les, compartir-les i fer-les públiques és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot.

En 25 anys han canviat moltes coses, però és més necessari que mai reconèixer la tasca que moltes empreses catalanes fan per mantenir viu el teixit productiu, industrial i econòmic del nostre país. Aquesta edició tindrà lloc el proper 9 de novembre a la ciutat de Terrassa

el lema de la 26a nit de l’empresari

Durant el 2020 i el 2021 hem estat al costat d’empreses i d’autònoms, hem viscut i gestionat plegats els reptes que ha suposat la COVID-19: d’una banda els sanitaris i, de l’altra, els econòmics derivats de l’impacte de les mesures de lluita contra la propagació de la pandèmia.

Després d’una dura cursa d’obstacles, que podríem arribar a definir com una ultra trail empresarial, ara toca continuar avançant en el camí de la reactivació de les nostres empreses i negocis vers un nou horitzó 2022.  I cal que ho fem plegats i treballant en xarxa, com sempre.

la nit de l’empresari
any a any

Fes un repàs de les empreses, entitats, institucions i personalitats guardonades a les 24 edicions dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

la nit en xifres

Assistents

%

Empresaris/àries

%

Directius/ves d'empreses

%

Representants polítics

%

Organitzacions socials i financeres

contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.