Bases i categories 2022

Categories

Eficiència energètica i sostenibilitat

La teva empresa ha implementat mesures d’eficiència energètica per estalviar energia? Està fent passes cap a un model més sostenible i que tingui en compte el medi ambient? Aquest reconeixement és per a vosaltres.

Patrocina:

Transformació digital i innovació tecnològica

Tens una empresa del sector industrial i creus que ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies? T’estem buscant!

SECTOR INDÚSTRIA

 

Transformació digital i innovació tecnològica

Tens un comerç? Creus que ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies? Presenta candidatura!

SECTOR COMERÇ

Amb el suport de:

Transformació digital i innovació tecnològica

HTens una empresa del sector serveis? ha destacat per haver transformat digitalment el seu model de negoci, els seus processos, els seus productes i serveis, o la relació amb els seus clients gràcies a internet i les noves tecnologies? 

SECTOR SERVEIS

Patrocina:

MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL

Es valorarà la tasca d’aquells empresaris/es i emprenedors/es que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. Si tens menys de 41 anys i has posat en marxa un nou projecte empresarial, presenta-t’hi!

Promogut per:

Amb la col·laboracio de:

PIME SOCIALMENT RESPONSABLE

La teva companyia ha fet una aposta decidida per a la RSC? Té menys de 250 treballadors i menys de 50M de facturació anual? Si és així, aquest reconeixement és per a vosaltres!

Patrocina:

EMPRESA SALUDABLE

Grupo Preving organitza la 5a edició del Premi a l’Empresa Saludable en el marc dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2022.

Aquest premi queda fora de concurs per al Jurat dels Reconeixements Cecot ja que el procés de convocatòria, selecció d’empreses candidates i la conseqüent votació anirà a càrrec d’un comitè tècnic en PRL de Grupo Preving. El lliurament del guardó sí tindrà lloc a la 27a Nit de l’empresari de la Cecot, el pròxim 25 d’octubre al Teatre Principal de Terrassa.

Promou i organitza:

Bases de participació

La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2022 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el proper 20 de setembre. Amb aquests guardons la Cecot reconeix públicament a empreses i professionals que durant el darrer any han destacat pel seu esforç i bons resultats a l’entorn de l’activitat empresarial i/o del món econòmic.

Els guardons es lliuraran en el transcurs de la celebració de la 27a Nit de l’Empresari que tindrà lloc el 25 de d’octubre a les 19.30h al Teatre Principal de Terrassa.

 

Qui hi pot optar?

Podran optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2022 totes les empreses, professionals, associacions empresarials i persones emprenedores amb seu social a Catalunya que durant el 2021 s’hagin destacat en alguns dels camps ressenyats a les bases següents.

Els guardonats amb un Reconeixement l’any anterior han de deixar passar mínim una edició per tornar a optar a un Reconeixement Cecot en una categoria diferent i un mínim de tres edicions per tornar a optar a la mateixa categoria.

A quantes categories?

Els candidats poden optar a qualsevol de les categories obertes d’aquests Reconeixements 2022 i poden presentar la seva candidatura a un màxim de dues categories diferents.

Fins quan es poden presentar candidatures?

Les candidatures es poden presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un o una proposant, via els formularis digitals de la pàgina web www.nitdelempresari.com o bé per correu electrònic a info@nitdelempresari.comfins el dia 20 de setembre de 2022 d’acord amb el format dels formularis de candidatures que poden accedir-se mitjançant aquest web, i amb totes les dades complimentades per facilitar l’avaluació del jurat qualificador.

Confidencialitat dels documents

La documentació presentada pels participants quedarà dipositada confidencialment al Departament de Comunicació de la Cecot per a la seva divulgació en exclusiva entre els membres que conformen el Jurat dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. L’objecte d’aquesta informació és la d’optar a un Reconeixement i permetre l’avaluació i la presa de decisió dels membres del Jurat. Està, doncs, prohibida la seva reproducció, total o parcial, o l’ús per altres finalitats diferents a la descrita inicialment.

El Jurat

El jurat pot declarar deserts els reconeixements que segons el seu criteri no reuneixin prou mèrits o perquè no hi hagi prou informació en la presentació. També pot requerir més informació, si ho considera oportú, per  poder fer una avaluació més completa del projecte presentat.

El jurat resoldrà totes les qüestions que sorgeixin i que no estiguin especificades en aquestes bases.

Avantatges

Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir d’avantatges en l’ús o consum de determinats serveis empresarials que ofereix la Cecot com ara formació, estratègia i posicionament on-line o la recerca de personal, entre altres.

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.