presenta’t als reconeixements

tens fins el 2 d’agost

La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2019 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el proper 2 d’agost. Amb aquests guardons la Cecot reconeix públicament a empreses i professionals que durant el darrer any han destacat pel seu esforç i bons resultats a l’entorn de l’activitat empresarial i/o del món econòmic.

bases de participació

Qui pot optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial?
Podran optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2019 totes les empreses, professionals, associacions empresarials i persones emprenedores amb seu social a Catalunya que durant el 2018 s’hagin destacat en alguns dels camps ressenyats a les bases següents. Els guardonats amb un Reconeixement l’any anterior han de deixar passar mínim una edició per tornar a optar a un Reconeixement Cecot en una categoria diferent i un mínim de tres edicions per tornar a optar a la mateixa categoria.

A quantes candidatures ens podem presentar?
Les empreses candidates poden optar a qualsevol de les categories obertes d’aquests Reconeixements 2019 i poden presentar la seva candidatura a un màxim de dues categories diferents.

Fins quan i com podem de presentar-nos-hi?
Les candidatures es poden presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un o una proposant, a la seu social de la Cecot (c. Sant Pau, 6 – 08221 Terrassa) o bé per correu electrònic a info@nitdelempresari.comfins el 2 d’agost de 2019 d’acord amb el format dels fulls de candidatures que podeu descarregar-vos en aquesta pàgina, i amb totes les dades complimentades per facilitar l’avaluació del jurat qualificador.

Què en feu de la documentació presentada?
La documentació presentada pels participants quedarà dipositada confidencialment al Departament de Comunicació de la Cecot per a la seva divulgació en exclusiva entre els membres que conformen el Jurat dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. L’objecte d’aquesta informació és la d’optar a un Reconeixement i permetre l’avaluació i la presa de decisió dels membres del Jurat. Està, doncs, prohibida la seva reproducció, total o parcial, o l’ús per altres finalitats diferents a la descrita inicialment. El material adjunt aportat pels participants es podrà recollir a partir del mes de novembre al mateix Departament de Comunicació de la Cecot en horari d’atenció de 8h a 15h. Un cop passat 3 mesos, tots els materials que no s’hagin recollit seran destruïts i reciclats confidencialment (seguint la normativa ISO27001).

El jurat avaluador
El Jurat dels Reconeixements al Progrés Empresarial està configurat per representants de l’administració, del món acadèmic, dels mitjans de comunicació i empresaris i empresàries en actiu.

El Jurat es reunirà el dijous 19 de setembre a la seu de la Cecot per deliberar sobre les candidatures presentades i emetre les votacions. El Secretari del Jurat recollirà en una acta el resultat de les votacions per cada categoria i en el termini màxim de 24 hores es donarà a conèixer el resultat, via correu electrònic, a tots els candidats i candidates que s’hagin presentat. 

Avantatges
Totes les empreses que presentin candidatura podran gaudir d’avantatges en l’ús o consum de determinats serveis empresarials que ofereix la Cecot com ara formació, estratègia i posicionament on-line o la recerca de personal, entre altres. (Consulteu aquí els serveis i les condicions). Les empreses guardonades gaudiran d’un anunci publicitari sense cost a la plataforma PartnerShop durant tres mesos.

Les empreses que participin als Reconeixements al Progrés Empresarial presentant una candidatura, pel sol fet de presentar-se, tindran a la seva disposició 1 invitació per assistir al sopar de la Nit de l’Empresari el proper dimarts 22 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona).
La invitació és per a una única persona i per empresa, sense tenir en compte el nombre de candidatures presentades.

categories

Empresa més internacional

La teva companyia cada vegada té més presència a l’exterior? Aquest reconeixement és per a vosaltres! Promou: FEM | Patrocina: Port de Barcelona 

Comerç o servei més dinàmic

Tens un comerç o un negoci del sector serveis? Heu posat en marxa un nou model de negoci o obert nous canals de venda que us fan únics en el sector? Patrocina: Helvetia  

Reconeixement a la Innovació

Heu posat en marxa nous projectes innovadors en productes o processos? Presenteu candidatura depenent si sou petita, mitjana o gran empresa. Promou: Club Cecot d’Innovació i Tecnologia
Patrocina: Consorci de la Zona Franca

Millor jove iniciativa empresarial

Ets un/a jove emprenedor/a i has posat en marxa un nou projecte empresarial? T’estem buscant! Promou: Cercle Cecot de Joves Empresaris | Col·labora: BANC 

5è Reconeixement CaixaBank a la pime responsable

CaixaBank reconeix a aquelles pimes que han entès que són millors quan són capaces d’aportar beneficis als seus col·laboradors, proveïdors o al mediambient. És el vostre cas?  

4t Premi Prevint per a la Innovació i inversió per a la millora de la salut a l'empresa

La teva empresa fomenta l’assoliment d’un entorn saludable, tant a nivell individual com col·lectiu? Prevint us busca!   

Participar té avantatges

Qualsevol empresa que presenti la seva candidatura a qualsevol de les categories dels Reconeixements 2019, podrà beneficiar-se, durant un any, d’importants avantatges en l’ús de serveis empresarials que ofereix la Cecot. Per gaudir dels avantatges, només heu d’especificar que heu presentat candidatura als Reconeixements i el Departament de Comunicació validarà la informació internament.

PartnerShop

Les empreses guardonades gaudiran d’un anunci publicitari sense cost a la plataforma www.partnershop.cat durant tres mesos. 

Recursos humans

Descompte d’un 10% en l’elaboració de la memòria de sostenibilitat, del pla d’igualtat i/o el disseny de mesures de conciliació de la teva empresa. 

Formació

Descompte del 15% en els seminaris de pagament programats a les nostres instal·lacions (màxim 2 alumnes per empresa). Descompte d’un 10% en cursos fets a mida a l’empresa al 2019.

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.