Patrocinadors i col·laboradors de la Nit de l'Empresari 2018

Acte de signatura de convenis de col•laboració i patrocini de la 24a Nit de l’Empresari de la Cecot

La Nit de l’Empresari és ja una cita consolidada en les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. Es tracta d’un sopar multitudinari on empresaris/es, directius/ves i executius/ves poden trobar-se i conviure en un ambient distès amb personalitats del món polític, econòmic i empresarial.

PATROCINADORS / COL·LABORADORS

Patrocinadors:

AMB EL SUPORT DE:

CCAM

EMPRESES QUE RECOLZEN LA NIT:

CCAM

Qui hi assisteix?

La Nit de l’Empresari ha esdevingut un punt de trobada “social” que ha anat conformant un teixit de relacions més distès del que permeten els despatxos, i que, edició rere edició, reiteren la seva participació.

%

Empresaris/es, associats i no associats a la Cecot

%

Directius/ves, executius/ves d'empreses de referència

%

Representants de l'administració local, autonòmica i nacional

%

Representants d'institucions, organitzacions financeres i socials de Catalunya

Participar té avantatges

Qualsevol empresa que presenti la seva candidatura a qualsevol de les categories dels Reconeixements 2018, podrà beneficiar-se, durant un any, d’importants avantatges en l’ús de serveis empresarials que ofereix la Cecot.

R

PartnerShop

Les empreses guardonades gaudiran d’un anunci publicitari sense cost a la plataforma www.partnershop.cat durant tres mesos Gratuït 3 mesos
R

Recursos Humans

Memòria de sostenibilitat Pla d’igualtat Disseny de mesures de conciliació Descompte del 10%
R

Formació

En els seminaris de pagament programats a les nostres instal·lacions  Descompte 15% (màxim 2 alumnes per empresa). En un curs fet a mida a l’empresa durant el 2018, Descompte del 10%
Per gaudir dels avantatges, només heu d’especificar que heu presentat candidatura als Reconeixements 2018 i el Departament de Comunicació validarà la informació internament. Bases de participació

"Distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra"

Antoni Abad, president de la Cecot

Si vols contactar amb nosaltres, trucan’s al telèfon 93 736 11 15 o fes-nos arribar la teva consulta omplint aquest formulari: