VINE A LA NIT DE L'EMPRESARI

Ja pots adquirir la teva entrada!

La Nit de l’Empresari s’ha convertit en un dels actes de referència de l’empresariat català. El dimarts 23 d’octubre al TNC de Barcelona viurà la 24ena edició d’aquesta nit tan especial i us convidem a viure-la amb nosaltres. Allà us trobareu i conviureu amb personalitats del món polític, econòmic i empresarial del país i s’atorgaran els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. Perquè la Nit s’ha de viure!

Una vegada emesos els tiquets pel sopar de la Nit de l’Empresari, no s’admetran canvis ni reemborsaments. En cas de pèrdua del tiquet no es faran duplicats. La presentació del tiquet a l’accés de l’Auditori serà obligatori. Li recordem que pot sol·licitar la factura de la compra complimentant el següent formulari

Dimarts 23 d’octubre de 2018 –  Teatre Nacional de Catalunya (Plaça de les Arts, 1 – Barcelona) 20.00 h Acte de lliurament de guardons i parlaments 21.30 h Sopar – Còctel relacional * TNC obrirà les seves portes a les 19 h. Es prega puntualitat.

Accessos Aparcament – BSM c. Padilla, 151 (Tarifa espectacle 8€ / 6 hores) A l’arparcament té dos accessos. Es pot accedir per C / Padilla cantonada C / Rives o per al c / Padilla cantonada Meridiana Funcionament: Recolliu el tiquet a l’entrada i valideu-lo al caixer automàtic de la forma habitual. En el panell del caixer trobareu al menú “Tarifa especial” escolliu aquesta opció i us aplicarà automàticament la tarifa equivalent a 8€/6hores d’estacionament. Metro Línia 1 (Marina) Línia 2 (Monumental) Tren Línia 1, 3, 4, 7 (Arc de Triomf) Bus Línies 6, 7, 62, B21, B25, H12, V21 Tramvia Línia T4 (Auditori/Teatre Nacional)