SMART SOCIETY

Benvolguts i benvolgudes,

El dimarts 23 d’octubre totes les empreses associades a la Cecot teniu una cita a la qual no podeu faltar, perquè celebrarem el nostre sopar anual de la Nit de l’Empresari i coneixerem els guanyadors i guanyadores de la 24a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial.

Distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra. I #laNitCecot esdevé el punt de trobada entre els nostres associats, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on tenim l’oportunitat de retrobar-nos, saludar-nos o conèixer-nos per primer cop.

Aquest any volem provocar una reflexió global al voltant del creixement empresarial, les implicacions de la transformació digital en l’activitat de les empreses i el seu impacte a mitjà-llarg termini en la societat en què vivim.

A la Cecot representem empreses amb equips de persones compromeses amb l’entorn i la societat en la qual desenvolupeu la vostra activitat, empreses que no podeu aturar el progrés, que heu d’innovar i integrar la tecnologia en els processos productius per continuar competint en el mercat, i alhora, empreses conscients que aquest creixement ha d’anar acompanyat d’una millora del benestar de la nostra societat.

És per aquest compromís que, des de la Cecot, creiem necessària la veu de l’empresariat en la projecció de polítiques socials com ara la formació professional, l’habitatge, les rendes bàsiques, les cotitzacions socials, etcètera, perquè, com ja hem expressat en més d’una ocasió, volem deixar de ser tractats com a contribuents i ser tinguts en compte com a principals contribuïdors d’un sistema que connecta les empreses amb la societat. I, a més, volem que aquesta connectivitat serveixi per assolir una SMART SOCIETY.

Els membres de la Junta Directiva, i jo mateix, esperem poder saludar-vos personalment a la Nit.

Cordialment,

ANTONI ABAD I POUS
President de la patronal Cecot