patrocinadors

CaixaBank

CaixaBank és a prop de les empreses, amb la la fortalesa i la garantia d’un gran grup financer. Cada empresa té diferents motivacions a l’hora de triar el seu banco: els projectes d’inversió, l’assessorament financer, les transaccions on-line, la cobertura internacional… A CaixaBank treballen per ser capaços de resposta a totes ellas amb la màxima eficàcia.

Port de Barcelona

El Port de Barcelona és la principal infraestructura de transport i serveis de Catalunya i un port de referència de la regió euromediterrània. La seva àrea d’influència s’estén per la Península Ibèrica, pel sud i centre d’Europa i el nord d’Àfrica i és la porta europea a mercats tan distants com el lluny Orient i Iberoamèrica.

Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El Consorci és una institució pública que es dedica a la generació d’activitat econòmica i productiva. Gestiona el Polígon Industrial de la Zona Franca i la seva Zona Franca Duanera, promou àrees industrials, logístiques i urbanes, desenvolupa sòl i edificis urbans i organitza esdeveniments firals d’interès empresarial, logístic i immobiliari.

Prevint

Més de 75 anys d’experiència, i 10 anys caminant junts. El nostre objectiu consisteix a contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors a llurs llocs de treball i a ajudar llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar-ne la viabilitat

Helvetia

Helvetia Assegurances és una companyia d’assegurances dinàmica i competitiva que opera en tot el territori nacional. Amb seu social a Sevilla i pertanyent al grup assegurador suís Helvetia, Helvetia Assegurances basa la seva filosofia de grup en tres grans valors: confiança, entusiasme i dinamisme.

Telefónica Empresas

Amb més de 80 anys d’experiència i creixement constant, Telefónica és avui l’operador de telecomunicacions líder al país. Innovació per créixer. Tecnologia per avançar. El servei global de comunicacions, al servei de l’empresa.

Endesa

Endesa és l’empresa capdavantera del sector elèctric del país, que ofereix a les empreses solucions personalitzades d’estalvi i eficiència. Una empresa amb més de 10.000 treballadors que presta servei a més d’11 millones de clients.

Solred

La nova targeta dels professionals, que fa el seu dia a dia més fàcil. Dissenyada per oferir els millors avantatges a professionals, autònoms, pimes i col·lectius empresarials i professionals.

Vueling

Amb Vueling We love smart flying.  Més freqüències, millors horaris, millors preus.  El millor Business Plan: Volar en Tarifa Òptima i Bàsica amb un 5% de descompte.

Col·laboradors:

Amb el suport de:

ACTE DE SIGNATURA DELS CONVENIS DE COL·LABORACIÓ I PATROCINI DE LA NIT DE L’EMPRESARI 2019

El passat 19 de juny, la seu de la Cecot va acollir la trobada amb els patrocinadors i col·laboradors de la 25a edició de la Nit de l’Empresari i els Reconeixements Cecot. 

vols ser patrocinador de la nit de l’empresari?

Fes que la teva empresa formi part d’un dels esdeveniments empresarials més importants del país. Contacta amb nosaltres i t’informarem de les diferents opcions de patrocini.

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.