Lideratge 5.0

Benvolguts i benvolgudes,

El dilluns 3 de novembre celebrarem la 20a edició de la Nit de l’Empresari, amb motiu del lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, i ens agradaria poder gaudir de la vostra assistència.

Estem convençuts que distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra. I també ho és el fet d’aprofitar el marc de la Nit de l’Empresari per fer arribar les nostres reivindicacions empresarials a representants de les administracions públiques, de la política, de l’economia, de l’empresa i dels mitjans de comunicació.

L’any passat vam demostrar que els empresaris i empresàries de la Cecot estàvem en Rebel·lia positiva, estat que no hem abandonat. I enguany posarem l’èmfasi en el que hem anomenat Lideratge 5.0. Un lideratge que només entenem si és per transformar, per créixer i per crear noves oportunitats, d’una manera integrada i integradora. I més enllà d’aplicar el concepte de lideratge al món de la gestió empresarial, el que pretenem des de la Cecot és liderar la reindustrialització del nostre país, aprofitant la projecció internacional de Barcelona, i reivindicar el paper de motor productiu “dels” Vallès en el seu conjunt dins l’economia catalana, i dins d’una regió metropolitana de 5 milions d’habitants.

Els Vallès són el territori que concentra la major àrea industrial de tot l’Estat espanyol i del sud d’Europa. A la Cecot, juntament amb altres associacions professionals i empresarials, agents socials i administracions locals, fa anys que treballem per difondre la transcendència econòmica d’aquest territori i la necessitat de vincular-lo més estretament amb Barcelona, creant una regió metropolitana que integri estratègicament i operativament la manufactura, la logística, l’exportació i l’atracció turística i comercial.

Entenem que Barcelona, com a capital del nostre país, és l’altaveu idoni per reforçar la projecció d’aquestes fortaleses econòmiques i de coneixement. És per aquest motiu que la 20a edició de la Nit de l’Empresari tindrà lloc, a les 19.00 h, al Palau de Congressos de Catalunya (av. Diagonal, 661-671, Barcelona), i estarà presidida pel Molt Honorable Senyor Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

Els membres de la Junta Directiva, i jo mateix, esperem poder saludar-vos personalment a la Nit.

Cordialment,
ANTONI ABAD I POUS

President de la patronal Cecot