ARTPLAY CREATIVIDAD VISUAL, S.L.

Millor Jove Iniciativa Empresarial
(Atorga: Cercle Cecot de Joves Empresaris)


Adreça: Verema, 16 (nau 1 PAEC)
17251 Calonge
902 500 941
www.artplay.es
Breu descripció de la trajectòria de l’impulsor: Marc Salvatella Serra

Nascut el mes de setembre de l’any 1975. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Vic. Després de diverses feines comercials, l’any 2000 esdevé Responsable de la delegació de Barcelona de l’empresa Grupart Displays, tasca que desenvolupa durant 6 mesos.

L’any 2001, funda l’empresa Artplay Creatividad Visual, S.L a la ciutat de Barcelona, assumint les tasques d’administrador i de director general fins a l’actualitat. Durant la major part del temps ha assumit també la direcció comercial i la gestió de Grans Comptes. L’empresa compta amb 16 empleats actualment.  Paral·lelament, l’any 2008, és cofundador de l’empresa Big Day Surf Company, S.L (Secret Sails). Empresa que fabrica veles de windsurf a Xina i les ven per tota Europa. Es tracta d’un negoci de venda low cost pel mercat del windsurf. La principal funció aquí és la de desenvolupar estratègies de marca i la direcció de màrqueting.

A principis de 2015, inicia una nova empresa Impress Me, S.L. Aquesta nova branca empresarial neix de l´absorció de la unitat productiva d’un dels proveïdors principals d’Artplay especialitzat en la impressió tèxtil per sublimació per al món dels suports publicitaris. Empresa molt vinculada al negoci d’Artplay.

Les fites assolides per l’emprenedor i l’empresa

Empresa creativa, innovadora i orientada al client que aporta solucions als seus clients, en els mercats de l’organització d’esdeveniments i màrqueting, interiorisme i arquitectura efímera i retail per satisfer les seves necessitats de comunicació visual a través del disseny i fabricació de suports publicitaris.
Tots aquests suports es complementen amb la impressió per sublimació també de fabricació pròpia. Com s’ha esmentat, a principis d’aquest any es va fer una important inversió en l’adquisició de tota la unitat productiva del seu principal proveïdor de tela impresa per sublimació fins aleshores que a finals de 2014 va decidir deixar la seva activitat.

La principal fita assolida és haver fet un gir de 180º al seu model de negoci. Passa de ser una empresa distribuïdora, amb la comercialització d’expositors modulars i muntatge d’estands com a activitat principal, a ser una empresa de fabricació 100% nacional, produint els seus propis productes i apostant per nous sistemes d’exposició molt més sostenibles i innovadors, totalment adreçats al retail i l’arquitectura efímera.  Tot aquest procés s’ha dut a terme amb un creixement substancial de la facturació i la plantilla, i partint d’un enfoc basat en la innovació, la millora continua i el control de la qualitat.