TORRONS VICENS

Comerç més dinàmic
(Patrocina Nationale Suisse. Amb el suport de CCAM de la Generalitat de Catalunya)


Adreça: Carretera de Tàrrega, 1
25310 Agramunt
93 339 06 07
www.vicens.com
Torrons Vicens és una empresa ubicada en Agramunt (Lleida), amb una llarga tradició torronaire que data de 1775. L’empresa elabora artesanalment una amplia gama de torrons amb ingredients de proximitat i seguint les receptes tradicionals que han passat de generació en generació durant casi tres segles.

L’empresari Ángel Velasco, propietari de Torrons Vicens, va començar a treballar als 14 anys a la pastisseria Prats-Fatjó del Passeig de Gràcia de Barcelona. Durant 7 anys va aprendre l’ofici de l’elaboració de la xocolata, caramels i confits, pastissos i torrons. Als 21 anys es va establir pel seu compte, obrint dues pastisseries a St. Boi de Llobregat, i als 25 anys va obrir a la mateixa població la primera fàbrica de trufes gelades i bombons, que encara avui continua en ple funcionament.

L’any 2000, Ángel Velasco i el seu fill, Ángel Velasco Herrero, van adquirir l’empresa Torrons Vicens, per donar-li continuïtat i consolidar-la com a referent de qualitat dins del sector. El constant creixement de Torrons Vicens des d’aquella data s’ha basat en quatre pilars bàsics: tradició, qualitat, innovació i servei.

Per Torrons Vicens és molt important la proximitat amb el consumidor, per això compta amb 36 establiments entre propis i franquiciats repartits per Catalunya i altres punts del territori espanyol, alguns dins dels centres del Corte Inglés. Aquestes botigues estan ubicades en zones turístiques importants, oferint un producte de qualitat als turistes.

Actualment hi ha botiga Torrons Vicens a ciutats com Sitges, La Jonquera, Girona, Figueres, Sort, Barcelona, Platja d’Aro, Lloret de Mar, Salou, Lleida i Madrid. A nivell internacional hi ha botigues a Perpinyà i la recent inaugurada a París i les 3 noves botigues lluny de terres agramuntines, una a Dubai, una a Abu-Davi i una última a Al Ain. En els últims anys, l’interès pels productes de Torrons Vicens als Emirats Àrabs ha anat creixent. La presència a la Fira Gulfood que es realitza cada any a Dubai, ha fet que es coneguin i es valori la qualitat dels dolços de l’empresa d’Agramunt.