Centre d’Ocupació Especial CANT, S.L (Grup Cant)
1er Reconeixement CaixaBank a la PIME Responsable


Adreça:
C/ d’Orio, 2
08228 Terrassa
902 17 05 48
www.hermanoscant.netEl CET, és una empresa fundada el 2007 que fa de llançadora per arribar a l’empresa ordinària, una eina d’aprenentatge i formació per als treballadors que progressivament i en funció de les capacitats adquirides es van incorporant a les empreses ordinàries.

El Grup Cant del qual forma part el CET es va fundar el 1963 a Terrassa, Barcelona. Durant més de 50 anys han anat creixent des de la petita empresa familiar fins al que són avui, una empresa de referència en el sector de la prestació de serveis generals integrals. L’empresa aposta per un millor servei invertint en formació i maquinària actualitzada cada any. Pel Grup Cant, el treball ben fet i la professionalitat són peces indiscutibles.

Durant els anys d’activitat, han realitzat diferents accions relacionades amb aspectes ambientals com la optimització dels subministraments i dosificació dels químics de neteja mitjançant centrals dosificadores i productes concentrats que es dilueixen al mateix centre de treball. D’aquesta manera, aconsegueixen una menor càrrega logística i una millor dosificació d’aquests productes fent un impacte menor al medi ambient.

A més, han elaborat un canvi eficient de l’enllumenat en oficines i naus on han aconseguit un estalvi energètic del 25% i han implantat el sistema de factura electrònica que ha propiciat un gran estalvi de paper, impressió i correus.

El centre, fa una tasca social d’inserció laboral a col·lectius desafavorits per diverses situacions personals. Amb la seva tasca aconsegueixen que moltes d’aquestes persones se sentin útils i entrin amb èxit al món laboral que els dona la seguretat per afrontar el seu dia a dia amb il·lusió.

Segons el CET, crear l’empresa el 2007 va significar “iniciar un projecte molt ambiciós per la complexitat que té” però l’experiència que, diuen, els ha donat és molt gran i sens dubte ha significat posar en marxa un “win-win” pels treballadors, clients i el mateix Grup Cant.

El Grup Cant, que es defineix com una empresa de Facility Service ofereix servei a tot el país desenvolupen serveis de neteja industrial de locals i edificis, subministració de materials d’higiene, consergeria, bugaderia i jardineria.