PERSONALITAT 2021

Categoria fora de concurs

Antoni Esteve, president i fundador de Lavinia
i Victòria Piany, vicepresidenta i fundadora de
Lavinia

Antoni Esteve i Victòria Piany són els fundadors i actuals president i vicepresidenta del Grup Lavinia, un grup de comunicació, continguts i tecnologia que fa 27 anys que crea, produeix i difon continguts digitals i audiovisuals. La seva missió és oferir solucions de comunicació i
tecnologia i generar continguts per a tots els suports i formats, mantenint sempre un compromís amb la innovació, la societat i les persones.

6è RECONEIXEMENT CAIXABANK A LA PIME RESPONSABLE

RobinGood

RobinGood és una empresa social d’alimentació que ofereix productes artesans i de proximitat fabricats per persones en exclusió social. L’empresa, fundada el 2018, neix amb l’objectiu d’oferir als consumidors “aliments amb ànima que contribueixin a canviar vides”.
RobinGood ofereix als consumidors la possibilitat d’accedir a productes d’alimentació que generen un impacte positiu a la societat. Així doncs, amb la seva tasca, contribueixen a la inclusió social i milloren la professionalització de petits productors, obradors i empreses socials
del seu entorn.

Dades de contacte:
http://www.robingood.es/

MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL

Atorga: Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb BANC

Nixi Design for Health SL (Nixi for Children)

Tomàs Lóbez és emprenedor social i dissenyador. Té formació en disseny i ha exercit com a ponent i docent en institucions educatives com ESADE i EINA. El 2013, amb 17 anys va cofundar l’associació sense ànim de lucre “Vallcarca Street Basketball” per fomentar l’esport al
carrer a Barcelona. El 2018 va fundar “Nixi for Children”, una empresa d’impacte de la qual n’és el CEO.

Dades de contacte:
http://www.nixiforchildren.com/

TRANSFORMACIÓ DIGITAL (SECTOR INDÚSTRIA)

Patrocina: Consorci Zona Franca Barcelona

IMC TOYS SA

En la vessant B2B de relació i comunicació amb els clients directes, IMC Toys com totes les empreses del sector, confien en les fires i exposicions anuals que tenen lloc per tot el món per connectar i establir les relacions comercials amb els clients, però l’any passat 2020 ha estat va ser un any desafiant per a ells. Davant el fet que tots els esdeveniments de l’any es cancel·laven
un rere l’altre i la impossibilitat de poder ensenyar físicament el seu producte, IMC Toys va recórrer a una solució alternativa digital que va permetre seguir mostrant les novetats i tirar endavant el negoci: el showroom virtual.

Dades de contacte:
http://www.imctoys.com/

TRANSFORMACIÓ DIGITAL (SECTOR COMERÇ/SERVEI)

Patrocina: Helvetia Seguros

CALBET

Calbet és una empresa familiar de tercera generació, amb seu a Viladecans (Barcelona) que va obrir la seva primera botiga en aquesta ciutat l’any 1951, justament ara fa 70 anys.
És una xarxa de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica, telefonia mòbil, aire condicionat i parament de la llar. En aquests moments disposen d’una xarxa de 37 botigues pròpies repartides a les quatre províncies catalanes i a les Illes Balears, totes sota la marca CALBET. Desenvolupen tot tipus d’instal·lacions a domicili i venen serveis complementaris als productes, com extensions de garanties o cobertures a tot risc.

Dades de contacte:
http://www.calbet.cat/

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I SOSTENIBILITAT

Patrocina: Port de Barcelona

SERAFÍ

Serafí ha fet seu el repte de deixar menys petjada, però més empremta. I així ho han volgut reflectir en el lema de la seva nova identitat corporativa: “Less footprint, more imprint”. “Menys petjada, més empremta”. O, dit d’una altra manera: reducció al mínim de la seva petjada ambiental i de les seves emissions de CO². Una voluntat i un compromís convertit en fets: El 33% del seu consum elèctric prové, des de començaments del setembre de 2021, de la planta d’Energia Solar Fotovoltaica ubicada a les seves instal·lacions de Terrassa i han assolit un estalvi en emissions de CO2 de 53.000 Kg (equivalent a 3.775 arbres), un estalvi energètic de 161.459 kW i l’estalvi econòmic assolit de 19.200 €/any.

Dades de contacte:
http://www.serafi.net/

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL

Categoria fora de concurs

EarlyWarning Europe (EWE)

EarlyWarning Europe (EWE) és una gran xarxa de suport per a empreses en dificultats que va néixer a Dinamarca fa més de 10 anys. L’objectiu d’aquesta associació d’àmbit europeu és promoure l’emprenedoria i el creixement de les pimes a tot Europa. Un element clau és crear condicions marc sòlides per a les persones emprenedores i les empreses de tots els sectors que els puguin ajudar a afrontar reptes clau, com ara gestionar una crisi, fer front a la fallida d’un negoci i obtenir una segona oportunitat.

Dades de contacte:
Morten Møller (mmo@earlywarningeurope.eu)

RECONEIXEMENT A L’EMPRESA CENTENÀRIA

Categoria fora de concurs

Floristeria Gras S.L, 117 anys

Floristeria Gras va néixer l’any 1904 a Terrassa. Són una floristeria històrica a la ciutat que es caracteritza per haver innovat i sabut evolucionar buscant sempre la novetat i modernitat en tots els seus treballs.

Dades de contacte:
http://www.florsgras.com/

RECONEIXEMENT A L’EMPRESA CENTENÀRIA

Categoria fora de concurs

Torrents Padros, S.L., 113 anys

Torrents Majoristes de Peix va ser fundada l’any 1908 per Emilia Carbonell Pages, amb una petita peixateria al Mercat de Sant Pere de Terrassa. En aquells moments, el peix es
conservava en sal ja que no es disposava dels recursos necessaris per mantenir-ho fresc

Dades de contacte:
http://www.torrentspadros.com/

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.