PERSONALITAT 2019

JAUME ALSINA CALVET

Jaume Alsina, president i fundador de les empreses que conformen bonÀrea Agrupa, va néixer a Guissona, la Segarra, l’any 1934. Estudià veterinària a Saragossa, i el 1951 inicià l’activitat professional, centrada en els animals de tir i de càrrega, que abandonà per la mecanització dels treballs agrícoles. Associat amb professionals del sector avícola de Reus, el 1956 inicià un negoci de ramaderia industrial i el 1959 fundà la Cooperativa Agropecuària de Guissona, la qual, sota la seva direcció, s’ha convertit en la més gran de l’Estat espanyol.

EMPRESA MÉS INTERNACIONAL 

PATROCINA: PORT DE BARCELONA

SENSOCAR

SENSOCAR és actualment la segona empresa més important a nivell nacional en fabricació de cèl·lules de càrrega i visors electrònics. Han experimentat un creixement sostingut i ha mantingut una estratègia de dissenyar, certificar, fabricar i verificar els seus productes des de la seva planta ubicada a Terrassa per mantenir el know-how de producte i alinear les estratègies d’internacionalització i innovació, sense deslocalitzar la producció.

Dades de contacte:
93 780 44 99 · www.sensocar.com

RECONEIXEMENT A LA INNOVACIÓ 

PATROCINA: CONSORCI DE LA ZONA FRANCA

SILENCE

SILENCE ha llençat al mercat un vehicle pensat per a entorns urbans. La principal característica d’aquesta moto és que la seva bateria és extraible -a mode maleta trolley- cosa que permet el fàcil transport. A més es pot endollar a qualsevol punt. Aquest fet permet solventar un dels principals punts dèbils a l’hora de fer el canvi del vehicle de combustible a l’elèctric que són els punts de càrrega ja que no tothom disposa d’aparcament amb endoll i els punts de càrrega publics encara no són fucicients. 

Dades de contacte:
93 372 29 66  · www.silence.eco

COMERÇ/SERVEI MÉS DINÀMIC

PATROCINA: HELVETIA SEGUROS

KAVE HOME (JULIÀ GRUP)

Fundada a l’any 1982, va començar com una empresa regional de distribució de productes de descans a botigues de mobiliari. A l’any 2005 l’empresa incorpora dos canvis estratègic importants: comença a treballar amb un equip de disseny de producte interí i inicia el camí per a l’exportació que, actualment representa més del 70% del gruix de vendes del grup.

Dades de contacte:
Francesc Julià, Retail & Omnichannel Director  
www.juliagrup.com

MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL

ABLE HUMAN MOTION
(ALFONS CARNICERO)

ABLE HUMAN MOTION, S.L. és una spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que està desenvolupant i comercialitzarà al 2021 exosquelets robòtics per millorar la mobilitat i la independència de persones amb paràlisi a les extremitats inferiors, en concret per a persones amb lesió medul·lar per sota de la vèrtebra toràcica T10. 

Dades de contacte:
Alfons Carnicero, CEO
www.ablehumanmotion.com 

5è RECONEIXEMENT CAIXABANK A LA PIME RESPONSABLE

LA CASA DE CARLOTA & FRIENDS

Van néixer ja amb la vocació de portar talent des d’on tothom deia que era impossible, les persones amb discapacitat intel·lectual i ho van fer amb la complicitat de la Fundació Aura, que va creure en ells i es va prestar a fer una selecció de persones amb discapacitat que tinguessin talent i capacitat per dibuixar, escriure, il·lustrar, fer tipografies, i també que els hi agradés, per tant era talent i capacitat i, a més, ganes de treballar de veritat en això.

Dades de contacte:
www.lacasadecarlotaandfriends.com

4rt PREMI PREVINT

LA FARGA

Des de 1808 La Farga és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges pels mercats elèctrics, envasos metàl·lics, ferroviari, conductors per la mitja, alta i molt alta tensió, tubs, automoció, massissos i conductors especials.

Amb presència internacional, tenen 3 plantes productives a Espanya, una als Estats Units, SDI La Farga, i dos centres de distribució de tubs de coure, un a França (La Farga Tub France) i un altre a Anglaterra (La Farga Limited).

Dades de contacte:
www.lafarga.es

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL 2019

AIJEC

Des del 1985 AIJEC Joves Empresaris de Catalunya agrupa a milers de joves amb empresa pròpia de tots els sectors dins d’una associació independent i sense afany de lucre en un punt de trobada per compartir inquietuds i experiències, així com per representar la seva projecció col·lectiva, des d’una reivindicació constructiva que fomenta l’emprenedoria i l’aposta per un nou paradigma social d’empresari que crea valor des dels valors.

Dades de contacte:
Jesús Mª Ruiz, gerent
aijec@aijec.cat · 935 399 240

Contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.