EXPLORANT NOUS LÍMITS

Benvolguts i benvolgudes,

El dilluns 23 d’octubre celebrarem la 23a edició de la Nit de l’Empresari, amb motiu del lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, i ens agradaria poder gaudir de la vostra assistència.

Distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la nostra. I la Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre els nostres associats, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on tenim l’oportunitat de retrobar-nos, saludar-nos o conèixer-nos per primer cop.

L’any passat vam parlar de la necessitat de transformar les idees mitjançant una “reEvolució” en els models empresarials i econòmics del moment. Aquest any fem un pas més i us volem proposar que ens acompanyeu a “Explorar NOUS límits” en aspectes tan importants com les relacions laborals, la recerca i la innovació, la formació en el lloc de treball, les polítiques energètiques i tots aquells àmbits del món de l’empresa que cal ajustar a un nou context, a una nova realitat econòmica fortament marcada per la globalització i la transformació digital. Sense perdre mai de vista la vinculació intrínseca de totes elles amb la cohesió social i la millora del benestar de la nostra societat.

Els membres de la Junta Directiva, i jo mateix, esperem poder saludar-vos personalment a la Nit.

Cordialment,

ANTONI ABAD I POUS
President de la patronal Cecot