què és?

UN ESDEVENIMENT AMB 25 ANYS D’HISTÒRIA

La Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on distingim les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials. Premiar-les, compartir-les i fer-les públiques és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot.

MÉS ENERGÈTICS QUE MAI

Amb el lema ENERGÈTICS! Empreses sostenibles | Governs responsables | Transició energètica volem expressar i fer patent l’acció de la Cecot (i dels seus col·lectius empresarials) en favor d’un model energètic més sostenible, menys contaminant, que redueixi els nivells d’emergència climàtica, amb uns costos realistes i que incideixin positivament en la competitivitat empresarial.

D’altra banda, l’energia és subjecta a la llei de la conservació de l’energia, que indica que aquesta no pot ser creada ni destruïda, només pot ser transformada. En aquest punt, la Cecot vol incidir en el fet que el teixit empresarial català que representa està composat per un gran nombre d’empresaris/es motivats, que imprimeixen dinamisme a l’activitat dels seus negocis i que és gràcies a la “seva energia” i a la dels seus equips que som capaços de transformar l’entorn i la societat.

En 25 anys han canviat moltes coses, però és més necessari que mai reconèixer la tasca que moltes empreses catalanes fan per mantenir viu el teixit productiu, industrial i econòmic del nostre país. Aquesta edició tindrà lloc el proper 22 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya

la nit de l’empresari
any a any

Fes un repàs de les empreses, entitats, institucions i personalitats guardonades a les 24 edicions dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

la nit en xifres

Assistents

%

Empresaris/àries

%

Directius/ves d'empreses

%

Representants polítics

%

Organitzacions socials i financeres

contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d'informació de l'interessat i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.