què és?

UN ESDEVENIMENT AMB 25 ANYS D’HISTÒRIA

La Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on retem homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on distingem les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals. Aquesta és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot.

Saps que poden optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial totes aquelles empreses i persones emprenedores de Catalunya que durant el 2018 hagin destacat en algun dels camps que reconeixem? Estem segurs que et mereixes un premi!

la nit de l’empresari
any a any

Fes un repàs de les empreses, entitats, institucions i personalitats guardonades a les 24 edicions dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

la nit en xifres

Assistents

%

Empresaris/àries

%

Directius/ves d'empreses

%

Representants polítics

%

Organitzacions socials i financeres

contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres! 

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Grup Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d’informació de l’interessat/da i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.