Patrocinadors:

CaixaBank és a prop de les empreses, amb la la fortalesa i la garantia d’un gran grup financer. Cada empresa té diferents motivacions a l’hora de triar el seu banco: els projectes d’inversió, l’assessorament financer, les transaccions on-line, la cobertura internacional… A CaixaBank treballen per ser capaços de resposta a totes ellas amb la màxima eficàcia.

Més de 75 anys d’experiència, i 10 anys caminant junts. El nostre objectiu consisteix a contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors a llurs llocs de treball i a ajudar llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar-ne la viabilitat

Helvetia Assegurances és una companyia d’assegurances dinàmica i competitiva que opera en tot el territori nacional. Amb seu social a Sevilla i pertanyent al grup assegurador suís Helvetia, Helvetia Assegurances basa la seva filosofia de grup en tres grans valors: confiança, entusiasme i dinamisme.

Amb més de 80 anys d’experiència i creixement constant, Telefónica és avui l’operador de telecomunicacions líder al país. Innovació per créixer. Tecnologia per avançar. El servei global de comunicacions, al servei de l’empresa.

Endesa és l’empresa capdavantera del sector elèctric del país, que ofereix a les empreses solucions personalitzades d’estalvi i eficiència. Una empresa amb més de 10.000 treballadors que presta servei a més d’11 millones de clients.

La nova targeta dels professionals, que fa el seu dia a dia més fàcil. Dissenyada per oferir els millors avantatges a professionals, autònoms, pimes i col·lectius empresarials i professionals.

Amb Vueling We love smart flying.  Més freqüències, millors horaris, millors preus.  El millor Business Plan: Volar en Tarifa Òptima i Bàsica amb un 5% de descompte.

Col·laboradors:

Amb el suport de: