Patrocinadors:

CaixaBank és a prop de les empreses, amb la la fortalesa i la garantia d’un gran grup financer. Cada empresa té diferents motivacions a l’hora de triar el seu banco: els projectes d’inversió, l’assessorament financer, les transaccions on-line, la cobertura internacional… A CaixaBank treballen per ser capaços de resposta a totes ellas amb la màxima eficàcia.
Més de 75 anys d’experiència, i 10 anys caminant junts. El nostre objectiu consisteix a contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors a llurs llocs de treball i a ajudar llurs empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar-ne la viabilitat
Helvetia Assegurances és una companyia d’assegurances dinàmica i competitiva que opera en tot el territori nacional. Amb seu social a Sevilla i pertanyent al grup assegurador suís Helvetia, Helvetia Assegurances basa la seva filosofia de grup en tres grans valors: confiança, entusiasme i dinamisme.
Amb més de 80 anys d’experiència i creixement constant, Telefónica és avui l’operador de telecomunicacions líder al país. Innovació per créixer. Tecnologia per avançar. El servei global de comunicacions, al servei de l’empresa.
HP desenvolupa noves possibilitats per a que la tecnologia tingui un impacte significatiu sobre les persones, organitzacions, governs i la societat en general. HP, la companyia tecnològica més gran del món, ofereix un porta foli que inclou serveis de impressió, ordinadors personals, programari i serveis de TI i infraestructures que resolen els problemes dels seus clients.
Endesa és l’empresa capdavantera del sector elèctric del país, que ofereix a les empreses solucions personalitzades d’estalvi i eficiència. Una empresa amb més de 10.000 treballadors que presta servei a més d’11 millones de clients.
La nova targeta dels professionals, que fa el seu dia a dia més fàcil. Dissenyada per oferir els millors avantatges a professionals, autònoms, pimes i col·lectius empresarials i professionals.
El Diari ARA és el diari líder en català. Amb més de 106.000 lectors diaris també és líder de la premsa digital en català, amb més de 1.135.000 navegadors únics mensuals (EGM 2013).

El Diari del Vallès, per a la gent positiva i optimista del Vallès. El seu compromís és donar la força i el relleu que mereix la comarca, mantenint l’ADN i l’essència de cada població del Vallès. Més de 90.000 persones llegeixen premsa en català al Vallès. Forma part del NEWT Grup de comunicació (Diari del Vallès (paper), VALLÈSeconòmic (paper), www.VALLES.barcelona (digital) Més informació a www.newt.cat.

Col·laboradors:

Amb el suport de: