PERSONALITAT 2019

JAUME ALSINA CALVET

Jaume Alsina, president i fundador de les empreses que conformen bonÀrea Agrupa, va néixer a Guissona, la Segarra, l’any 1934. Estudià veterinària a Saragossa, i el 1951 inicià l’activitat professional, centrada en els animals de tir i de càrrega, que abandonà per la mecanització dels treballs agrícoles. Associat amb professionals del sector avícola de Reus, el 1956 inicià un negoci de ramaderia industrial i el 1959 fundà la Cooperativa Agropecuària de Guissona, la qual, sota la seva direcció, s’ha convertit en la més gran de l’Estat espanyol.

L’empresa ha anat integrant totes les fases del cicle productiu fins a constituir, el 1999, el Grup Alimentari Guissona, a la qual van aportar els principals actius de la Cooperativa de Guissona, així com d’altres societats que van anar apareixent durant la dècada de 1990.

EMPRESA MÉS INTERNACIONAL 

PATROCINA: PORT DE BARCELONA

SENSOCAR

SENSOCAR és actualment la segona empresa més important a nivell nacional en fabricació de cèl·lules de càrrega i visors electrònics. Han experimentat un creixement sostingut i ha mantingut una estratègia de dissenyar, certificar, fabricar i verificar els seus productes des de la seva planta ubicada a Terrassa per mantenir el know-how de producte i alinear les estratègies d’internacionalització i innovació, sense deslocalitzar la producció.

Dades de contacte:
Albert Teixidor, director general
93 780 44 99 · www.sensocar.com

RECONEIXEMENT A LA INNOVACIÓ 

PATROCINA: CONSORCI DE LA ZONA FRANCA

SILENCE

SILENCE ha llençat al mercat un vehicle pensat per a entorns urbans. La principal característica d’aquesta moto és que la seva bateria és extraible -a mode maleta trolley- cosa que permet el fàcil transport. A més es pot endollar a qualsevol punt. Aquest fet permet solventar un dels principals punts dèbils a l’hora de fer el canvi del vehicle de combustible a l’elèctric que són els punts de càrrega ja que no tothom disposa d’aparcament amb endoll i els punts de càrrega publics encara no són fucicients. 

Dades de contacte:
Antonio Muniente, director de comunicació
93 372 29 66  · www.silence.eco

COMERÇ/SERVEI MÉS DINÀMIC

PATROCINA: HELVETIA SEGUROS

KAVE HOME (JULIÀ GRUP)

Fundada a l’any 1982, va començar com una empresa regional de distribució de productes de descans a botigues de mobiliari. A l’any 2005 l’empresa incorpora dos canvis estratègic importants: comença a treballar amb un equip de disseny de producte interí i inicia el camí per a l’exportació que, actualment representa més del 70% del gruix de vendes del grup.

Dades de contacte:
Francesc Julià, Retail & Omnichannel Director  
www.juliagrup.com

MILLOR JOVE INICIATIVA EMPRESARIAL

ABLE HUMAN MOTION
(ALFONS CARNICERO)

ABLE HUMAN MOTION, S.L. és una spin-off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que està desenvolupant i comercialitzarà al 2021 exosquelets robòtics per millorar la mobilitat i la independència de persones amb paràlisi a les extremitats inferiors, en concret per a persones amb lesió medul·lar per sota de la vèrtebra toràcica T10. Aquests pacients podrien tornar a caminar si tinguessin un exosquelet robòtic que restaurés els moviments de les cames.

Dades de contacte:
Alfons Carnicero, CEO
www.ablehumanmotion.com 

5è RECONEIXEMENT CAIXABANK A LA PIME RESPONSABLE

LA CASA DE CARLOTA & FRIENDS

Van néixer ja amb la vocació de portar talent des d’on tothom deia que era impossible, les persones amb discapacitat intel·lectual i ho van fer amb la complicitat de la Fundació Aura, que va creure en ells i es va prestar a fer una selecció de persones amb discapacitat que tinguessin talent i capacitat per dibuixar, escriure, il·lustrar, fer tipografies, i també que els hi agradés, per tant era talent i capacitat i, a més, ganes de treballar de veritat en això.

Dades de contacte:
Sergi Capell, director d’operacions
www.lacasadecarlotaandfriends.com

4rt PREMI PREVINT

LA FARGA

Des de 1808 La Farga és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges pels mercats elèctrics, envasos metàl·lics, ferroviari, conductors per la mitja, alta i molt alta tensió, tubs, automoció, massissos i conductors especials.

Amb presència internacional, tenen 3 plantes productives a Espanya, una als Estats Units, SDI La Farga, i dos centres de distribució de tubs de coure, un a França (La Farga Tub France) i un altre a Anglaterra (La Farga Limited).

Dades de contacte:
www.lafarga.es

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL 2019

AIJEC

Des del 1985 AIJEC Joves Empresaris de Catalunya agrupa a milers de joves amb empresa pròpia de tots els sectors dins d’una associació independent i sense afany de lucre en un punt de trobada per compartir inquietuds i experiències, així com per representar la seva projecció col·lectiva, des d’una reivindicació constructiva que fomenta l’emprenedoria i l’aposta per un nou paradigma social d’empresari que crea valor des dels valors.

Dades de contacte:
Jesús Mª Ruiz, gerent
aijec@aijec.cat · 935 399 240

contacta amb nosaltres

Vols presentar-te als Reconeixements Cecot i no saps com fer-ho? Tens problemes per comprar les entrades del nostre esdeveniment? Tens algun altre dubte o suggerència? Contacta amb nosaltres!

*Amb l’enviament d’aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Grup Cecot.
Finalitat: Respondre les sol·licituds d’informació de l’interessat/da i l’establiment o manteniment de relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat/da, així com de l’interès legítim en el desenvolupament de la relació comercial.
Destinataris: Grup Cecot.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.